Nataniel: Jeśli on jest naszym WS to możemy pomóc Violettcie i nic się nie stanie, jeśli nie jest naszy WS to nie pomagamy jej, ani nie przyjmujemy pomocy od Melani.
Lysio: Jesli jest naszym WS to możemy pomóc Natanielowi natomiast gdy nie jest naszym wybrankiem nie pomagamy mu. no i oczywiście nie bierzemy notatnika z biblioteki
Kastiel: to idzie stopniowo jest naszym WS to i tak zdobędziemy z nim ilustracje najlpeiej nie ryzykować ale i tak pomóc tej nowej, ale żeby dostać ilu kiedy nie jest naszym wybrankiem to nie mam pojęcia jak. Czytałam wczęśniej że trzeba na pewno uprzecieć Priye a wczęśniej z dialogami nie mam pojecia.
Kentin: gdy nie jest naszym wybrankiem przy dialogu gdzie zgubił swoje okulary najpierw odpowiadamy A a potem C że wiemy o co chodzi i podchodzi po cichu
Armin: gdy nie jest naszym wybrankiem musimy powiedzieć Pryi o tym że amber coś kombinuje i w dialogu wybrać A gdzie Su mówi że nigdy go to nie ruszała czy coś w tym stylu
Nataniel
Naprawdę jesteś osobą, na którą można liczyć.
A Wiesz, że możesz też na mnie liczyć, gdybyś chciał mi wyjawić jakiś sekret...
B Możesz podziękować mojej herkulesowej sile. +4
C Zrobiłbyś to samo dla mnie.
Kentai
Mam okulary w szafce, ale... Nie będę nosić tego paskudztwa.
A To śmieszne! Nie masz innego wyboru, nie uważasz?
B Ech, rozumiem. Na twoim miejscu zrobiłabym to samo.
C Jesteś tak samo uroczy, czy nosisz okulary czy nie... *
Ostatnio edytowany przez Ynay (2015-12-02 23:10:28)
Co do ilu z Kastielem (jeśli komuś to pomoże):
Jest moim wybrankiem serca, lovo 110 itd. Uprzedziłam Pyrę, że Amber może coś kombinować, zdobyłam ilu z Arminem, a gdy Amber stała przed szkołą wykazałam się egoizmem i Pyra sama musiała uniknąć ataku nożyczek.
Tak oto zdobyłam końcową ilu z Kasem ^ ^